Weekendkurs 17-19 maj 2024

Välkommen att anmäla er till vår Weekendkurs 17-19 maj 2024.

Du behöver vara minst 18 år för att anmäla dig själv, annars kan din vårdnadshavare göra anmälan. I anmälan räknas kursdeltagare som Ungdom t.o.m. året ryttaren fyller 18 år.

Vänligen läs igenom våra anmälningsregler nedan före anmälan:

Brolöten hör av sig till dig inom 5 dagar efter anmälan om kursen hunnit bli fullbokad. Hör vi inte av oss har du din plats.

När ett enskilt val nedan är helt fullbokat går det inte längre att välja. Vid färre än fyra anmälningar kan kursen komma att ställas in. Vi kontaktar dig då för återbetalning eller ombokning till annan kurs. Vid sjukdom avseende ryttare eller häst sker ombokning till annan kurs endast i mån av plats.

Boka avbeställningsskydd för 500 kr. Då har ni chans att avboka fram till två veckor före första träningsdag, oavsett anledning och få allt utom 500 kr återbetalt. Bokar ni av senare och utan avbeställningsskydd, så är anmälan bindande och inga pengar återbetalas.

På Brolöten ska kursdeltagare ha en egen olycksfallsförsäkring.

Kursavgiften betalas mot 14 dagars kostnadsfri faktura med möjlighet till delbetalning i upp till 12 månader.

Häst
Ange om du har varit hos oss förut och vilken häst du senast red i så fall. Välj ponny eller storhäst om du vill rida någon av våra hästar. Ytterst är det dock Brolöten som avgör vilken lånehäst som en ryttare kan rida baserat på ålder, vikt och ridvana. Har du egen häst berättar du kort om hästens namn, ålder och meriter i meddelanderutan nedan.

Allergier & önskemål
Ange även övriga önskemål om t.ex. rumskamrat och specialkost etc. som kan vara bra för oss att känna till. Vid önskemål om speciella kombinationer av kost ser vi gärna att eleverna tar med lite egna produkter för att underlätta vid matlagningen.

För oss på Brolöten är det viktigt att våra kunders personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. En ny förordning GDPR (General Data Protection Regulation) har trätt i kraft i hela EU den 25 maj 2018.

Välkommen med din anmälan!

Chris Brolin & Emelie Brolin

ANMÄLAN:

Kursavgift *
Häst *
Din vikt *
Din längd *
Ridvana *
Avbokningsskydd
Första gången på Brolöten? *

Betalning sker mot 14 dagars faktura (0% ränta under 14 dagar och 0 kr i aviavg.) som skickas till din e-postadress efter att du har bekräftat med BankID nedan. Fakturan kan även delbetalas i upp till 12 månader (17.9% ränta och 29 kr i aviavg., effektiv ränta 24.10% på 10 000 kr). Se villkor under www.turtle-pay.com/villkor och integritetspolicy www.turtle-pay.com/integritetspolicy. Du samtycker samtidigt att Turtle Pay behandlar dina personuppgifter åt Brolöten AB, enligt deras integritetspolicy.

Bekräfta med BankID

www.turtle-pay.com, tel. 08-806220