Välkommen till Portkul!

Portkul är skidträning för våra yngsta åkare och nybörjare. Träningen bedrivs med fokus på lekfull träning och skidglädje. Vi tränar onsdagar i lilla backen kl 18-19 med start v2 2024. Träningen sker med ansvarig ledare samt ungdomar från våra äldre träningsgrupper. Medföljande vuxen hjälper till på skidor om barnet behöver hjälp i liften eller ner för backen och våra ledare finns med och stöttar.

Vi har inga föreningsförsäjlningar i klubben men Portkulsföräldrar hjälper istället till med att vara liftvärd i lilla backen under träningen samt att göra iordning fika som åkarna bjuds på efter avslutad träning.

Träningsavgift 800 kr ( ca 12 träningstillfällen) plus medlemsavgift, välj mellan;
- enskild medlem 300 kr
- Familjemedlemskap 500 kr
( Det tillkommer liftkort för åkare som är 8 år fyllda, pris se vår hemsida www.nolbybacken.se)

I formuläret nedan registrerar ni alla åkares uppgifter och kontaktuppgifter. Familjemedlemskap väljs bara för en åkare och för övriga familjemedlemmar väljs då "Redan medlem".

Bekräfta därefter anmälan med ditt BankID och du kommer sedan få en faktura skickad till din angivna e-postadress.

Vi frågor mejla portkul@nolbyalpina.se

Välkomna!

Portkul *
Medlemsavgift *

Betalning sker mot 14 dagars faktura (0% ränta under 14 dagar och 0 kr i aviavg.) som skickas till din e-postadress efter att du har bekräftat med BankID nedan. Fakturan kan även delbetalas i upp till 12 månader (17.9% ränta och 29 kr i aviavg., effektiv ränta 24.10% på 10 000 kr). Se villkor under www.turtle-pay.com/villkor och integritetspolicy www.turtle-pay.com/integritetspolicy. Du samtycker samtidigt att Turtle Pay behandlar dina personuppgifter åt NOLBY ALPINA SKIDKLUBB, enligt deras integritetspolicy.

www.turtle-pay.com, tel. 08-806220