Golfkul på Sollentuna Golfklubb

Golfkul är barnens första golfäventyr och vänder sig till barn 6-8 år. Genom lek och övningar lär vi oss grunderna i golf. Vi instruerar på ett säkert och lekfullt sätt, med fokus på glädje och gemenskap. Vi tillämpar ”Golfäventyret” från Svenska Golfförbundet.

Utomhusträningen startar vecka 17. Det är 7 tillfällen på våren, vecka 17-23 samt 6 tillfällen på hösten, vecka 34-39, totalt 13 träningstillfällen.

Vi har 3 grupper i Golfkul, måndagar, onsdagar & torsdagar. Nytt för i år är att vi testar en ren flickgrupp på måndagar då vi vill öka antalet flickor i träning. Fyller vi inte upp alla platser öppnar vi upp även för pojkar i den gruppen, men till en början ser vi gärna att endast flickor anmäler sig på måndagar. (Både flickor & pojkar är självklart välkomna att anmäla sig på onsdagar & torsdagar) Samtliga grupper tränar mellan 16.00-16.55.
Välj dag vid anmälan. Är önskad dag fullbokad går det bra att ställa sig som reserv, välj även där önskad dag.

Vi tar i år in anmälan för Golfkul i samarbete med TurtlePay, som i samband med anmälan mailar faktura på anmälningsavgiften. Pris: 1895: - Tänk på att förseningsavgift och dröjsmålsränta kan tillkomma vid sen betalning.

Anmälan är bindande. Eventuell avanmälan skall ske snarast, dock senast 31 mars för full återbetalning.

ANMÄLAN:

Anmälan Golfkul *

Betalning sker mot 14 dagars faktura (0% ränta under 14 dagar och 0 kr i aviavg.) som skickas till din e-postadress efter att du har bekräftat med BankID nedan. Fakturan kan även delbetalas i upp till 12 månader (17.9% ränta och 29 kr i aviavg., effektiv ränta 24.10% på 10 000 kr). Se villkor under www.turtle-pay.com/villkor och integritetspolicy www.turtle-pay.com/integritetspolicy. Du samtycker samtidigt att Turtle Pay behandlar dina personuppgifter åt Skillingegården AB, enligt deras integritetspolicy.

www.turtle-pay.com, tel. 08-806220