Anmälan till skidskolan 2022

Välkommen
Här anmäler du deltagare till årets skidskola. Du hittar all nödvändig information om datum och tider för respektive kurs på vår hemsida.


Vi har haft problem med anmälningsformuläret men det fungerar nu med ett extra val nedan för nivå. Väl den droplist som heter " Nivå - Denna som gäller" :-)

Fyll i formuläret nedan och välj vilken nivå du vill anmäla ditt barn till. Går det inte att välja önskad nivå i droplisten betyder det att kursen är full. Börja med att välja nivå så ser du om det finns platser kvar. Du kan anmäla flera deltagare i samma familj, klicka på Lägg till deltagare i formuläret nedan.

Det är ett krav att man är medlem i SSLK för att delta i skidskolan. Du väljer medlemskap i den andra droplisten. Välj skidskola 300kr, eller att barnet redan är medlem i föreningen. Totalpriset för medlemskap och skidskola är 800kr. Om du anmäler dig till reservlistan väljer du "medlem reservlistan" i fliken för medlemskap.

När du signerat anmälan med BankID skickas en faktura till din angivna e-postadress. Fakturan är ett kvitto på din anmälan. Om du av någon anledning behöver boka av en plats i skidskolan ska det göras via mail till: sslkskidskola@gmail.com

Finns det inga lediga platser går det att ställa sig i kö för eventuella återbud. Anmälan till reservlista görs också i formuläret. Fyll i alla uppgifter och välj sedan reservlista för respektive nivå i droplisten och signera.

Vår ambition och plan är att kunna genomföra skidskolan som planerat. Vi följer noga utvecklingen kring Covid19 och smittläget. Vi kommer att göra anpassningar av upplägg och genomförande om så krävs. Det kommer i så fall att kommuniceras till deltagare via e-post.

ANMÄLAN:

Betalning sker mot 14 dagars faktura (0% ränta under 14 dagar och 0 kr i aviavg.) som skickas till din e-postadress efter att du har bekräftat med BankID nedan. Fakturan kan även delbetalas i upp till 12 månader (14.9% ränta och 29 kr i aviavg., effektiv ränta 21.10% på 10 000 kr). Se villkor under www.turtle-pay.com/villkor och integritetspolicy www.turtle-pay.com/integritetspolicy. Du samtycker samtidigt att Turtle Pay behandlar dina personuppgifter åt Sundsvalls Slalomklubb, enligt deras integritetspolicy.

www.turtle-pay.com, tel. 08-806220