Öka försäljningen och sänk kostnaderna.

Turtle Pay har utvecklat en app som är lika enkel som Swish för att stärka butiker och serviceföretag i konkurrensen, inte minst från näthandeln.

Med Turtle Pay i mobilen eller iPad kan du och din personal med ett enkelt knapptryck erbjuda era kunder köp på faktura eller delbetalning till attraktiva villkor utan krångel. Helt enkelt ett ovärderligt säljstöd nära till hands för att öka försäljningen och samtidigt sänka betalkostnaderna.

Kunderna behöver endast BankID i sin mobil för att handla på faktura.

Ladda bara ned Turtle-appen från AppStore till din mobil eller iPad så är allt klart inom 3 timmar under kontorstid. Inga installations-, uppläggnings- eller abonnemangskostnader och inga bindningstider.

En betalning med Turtle Pay kostar dessutom inte mer än en vanlig korttransaktion (2 %) och all försäljning ni gör på faktura betalar vi in direkt på ert företags bankgirokonto. Självklart tar vi hela kreditrisken på kunden.

Turtle Pay är ett helägt dotterbolag till Memes Capital Partners som även grundade MFEX (Mutual Funds Exchange), Europas största oberoende marknadsplats för fonder med över 194 miljarder Euro i förvaltat kapital, ett företag många i Sverige känner till som FONDMARKNADEN.

Turtle Pay AB (org.nr. 559101-6786) är ett svenskt konsumentkreditinstitut under Finansinspektionens tillsyn sedan juni 2018.