Sportvärldens betaltjänst!

Turtle Pay är ett snabbväxande konsumentkreditinstitut med en plattform speciellt framtagen för att möta sportvärldens behov.

Vi har tusentals kunder bland vuxna och unga sportutövare som vi når genom Sveriges drygt 22.000 idrottsklubbar och andra sportverksamheter inom t.ex. tennis, alpint, ridning, hockey, segling och golf.

Med Turtle Pay kan sportverksamheterna dramatiskt minska administrationen kring anmälning, bokning, betalning, påminnelse, rapportering och bokföring för alla typer av aktiviteter, inklusive medlems- och träningsavgifter. Samtidigt stärker vi likviditeten i verksamheterna och ger medlemmarna möjlighet att delbetala.

Turtle Pay ser även till att klubbarnas lagkassor hanteras lagenligt och att GDPR följs när det gäller medlemmarnas personuppgifter.

Vi erbjuder också sportbutiker ett effektivt säljstöd i form av enkla och flexibla finansieringslösningar för sportutövande kunder i både fysisk butik och webbshop.

Det krävs ingen teknisk integration för att komma igång med Turtle Pay och vårt system är kompatibelt med alla moderna sport- och ekonomisystem på marknaden.

Vi tar ut endast ut en transaktionsavgift (2%). Inga andra kostnader och ingen bindningstid.

Turtle Pay är också en aktiv sponsor till många idrottsklubbar. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vårt sponsorprogram.

Turtle Pay är ett helägt dotterbolag till Memes Capital Partners som även grundade MFEX (Mutual Funds Exchange), en av världens största marknadsplatser för fonder med 320 miljarder Euro i förvaltat kapital och som idag tillhör Euroclear Group.

Turtle Pay AB (org.nr. 559101-6786) är ett svenskt konsumentkreditinstitut under Finansinspektionens tillsyn sedan juni 2018.