Sportvärldens egen betaltjänst!

Turtle Pay har utvecklat en betaltjänst speciellt framtagen för att möta sportvärldens behov.

Bland våra kunder märks idrottsklubbar inom t.ex. tennis, alpint, ridning, hockey och golf samt sportbutiker som tillhandahåller den bästa utrustningen till tusentals unga och vuxna sportutövare i Sverige.

Med Turtle Pay kan idrottsklubbar dramatiskt minska administrationen kring anmälning, betalning och påminnelse för alla typer av aktiviteter, inklusive medlems- och träningsavgifter. Samtidigt stärker vi klubbens likviditet och ger medlemmarna möjlighet att delbetala.

Vi erbjuder även sportbutiker ett effektivt säljstöd i form av enkla och flexibla finansieringslösningar för sportutövande kunder i både fysisk butik och webbshop.

Det krävs ingen teknisk integration för att komma igång med Turtle Pay och vårt system är kompatibelt med alla moderna sport- och ekonomisystem på marknaden.

Vi tar ut endast ut en transaktionsavgift (2%). Inga andra kostnader och ingen bindningstid.

Turtle Pay är också en aktiv sponsor till många idrottsklubbar. Hör gärna av dig så berättar vi mer om vårt sponsorprogram.

Turtle Pay är ett helägt dotterbolag till Memes Capital Partners som även grundade MFEX (Mutual Funds Exchange), en av världens största marknadsplatser för fonder med 320 miljarder Euro i förvaltat kapital och som idag tillhör Euroclear Group.

Turtle Pay AB (org.nr. 559101-6786) är ett svenskt konsumentkreditinstitut under Finansinspektionens tillsyn sedan juni 2018.