SOMMARRIDLÄGER 28 juli-2 aug 2024

Välkommen att anmäla er till sommarridläger den 28 juli-2 aug 2024.

Detta är ett ridläger för både dig utan eller med egen häst. Det är en dressyrkurs för ungdomar men ett par vuxna har också en kurs parallellt, de bor för sig och rider för sig.

Du behöver vara minst 18 år för att anmäla dig själv, annars kan din vårdnadshavare göra anmälan. I anmälan räknas kursdeltagare som Ungdom t.o.m. året ryttaren fyller 18 år.

Vänligen läs igenom våra anmälningsregler nedan före anmälan:

Brolöten hör av sig till dig inom 5 dagar efter anmälan om kursen hunnit bli fullbokad. Hör vi inte av oss har du din plats.

När kursen är helt fullbokad går den inte längre att välja nedan. Vid färre än tre anmälningar kan kursen komma att ställas in. Vi kontaktar dig då för återbetalning eller ombokning till annan kurs. Vid sjukdom avseende ryttare eller häst sker ombokning till annan kurs endast i mån av plats.

Anmälningsavgift
Anmälningsavgiften är 2500kr och återbetalas ej vid avbokning.
Hela lägeravgiften är 8100kr för ungdomar och 8700kr för vuxna plus 100kr per dag om du rider någon av våra hästar. Fakturan för betalning av resterande lägeravgift skickas en månad före lägerstart till e-postadressen du anger nedan.

OBS! Vid avbokning senare än 1 månad före lägerstart återbetalas ingen del av lägeravgiften.

På Brolöten ska kursdeltagare ha en egen olycksfallsförsäkring.

Anmälningsavgiften betalas mot 14 dagars kostnadsfri faktura med möjlighet till delbetalning i upp till 12 månader.

Häst
Ange om du har varit hos oss förut och vilken häst du senast red i så fall. Välj ponny eller storhäst om du vill rida någon av våra hästar. Har du egen häst berättar du kort om hästens namn, ålder och meriter i meddelanderutan nedan. Om någon av hästkategorierna nedan inte går att välja så är det i princip fullt. Kontakta oss då så kanske det går att ordna ändå.

OBS! Brolöten förbehåller sig rätten att för minderårig ryttare ändra val av häst och ponny av matchnings- och säkerhetsskäl.

Allergier & önskemål
Ange även övriga önskemål om t.ex. rumskamrat och specialkost etc. som kan vara bra för oss att känna till. Vid önskemål om speciella kombinationer av kost ser vi gärna att eleverna tar med lite egna produkter för att underlätta vid matlagningen.

För oss på Brolöten är det viktigt att våra kunders personuppgifter hanteras på ett tryggt och schysst sätt. En ny förordning GDPR (General Data Protection Regulation) har trätt i kraft i hela EU den 25 maj 2018.

Välkommen med din anmälan!

Emelie Brolin med familj och personal.
info@broloten.se

ANMÄLAN:

Anmälningsavgift *
Häst *
Din vikt *
Din längd *
Ridvana *
Första gången på Brolöten? *

Betalning sker mot 14 dagars faktura (0% ränta under 14 dagar och 0 kr i aviavg.) som skickas till din e-postadress efter att du har bekräftat med BankID nedan. Fakturan kan även delbetalas i upp till 12 månader (17.9% ränta och 29 kr i aviavg., effektiv ränta 24.10% på 10 000 kr). Se villkor under www.turtle-pay.com/villkor och integritetspolicy www.turtle-pay.com/integritetspolicy. Du samtycker samtidigt att Turtle Pay behandlar dina personuppgifter åt Brolöten AB, enligt deras integritetspolicy.

Bekräfta med BankID

www.turtle-pay.com, tel. 08-806220