Välkommen
I formuläret nedan registrerar du dig/er som medlemmar i föreningen eller om ni önskar ta del av rabatten hos Skistar gällande säsongskort. För att få ta del av rabatterna krävs ordinarie medlemskap, familj eller enskilt. Betalning sker mot 14 dagars faktura med möjlighet att delbetala i upp till 12 månader. Registrering av medlems- och träningsavgift ska vara gjord senast 30/9.

Observera att det tillkommer en aviavgift om 29kr för fakturahantering.

Medlemsavgift
Du väljer typ av medlemskap i rullisten. Du behöver registrera varje familjemedlem, klicka på ”Lägg till deltagare” och fyll i de uppgifter som efterfrågas. Om du väljer familjemedlemskap ska du bara välja det en gång på en av deltagarna.

Träningsavgift
Har du tränande barn/ungdomar väljer du vilken grupp de tillhör i fliken träningsavgift.
Formuläret sammanställer totalsumman för medlemskap och träningsavgift. Kontrollera att det stämmer.

Personnummer är viktigt för vårt medlemsregister. Genom ditt medlemskap godkänner du att SSLK registrerar och på annat sätt behandlar dina personuppgifter inom ramen för föreningens verksamhet. Det kan innebära offentliggörande oavsett framställningsform, t ex på hemsidan. Se klubbens GDPR Integritetspolicy.

Rabatt Skistar
För att få tillgång till rabattkod för Skistars säsongskort behöver du i samband med medlemsregistreringen välja ja under fliken Rabattkod Skistar All. Valet måste göras på varje person i familjen. Rabatten är 40% på ungdomskort. Observera att det bara gäller Skistar All. Rabattkoden kommer att distribueras löpande till registrerade personer, tidigast 20/9. För tränare och andra vuxna som är intresserade av Skistar All rekommenderar vi att ni nyttjar Skistars Early Bird kampanj som ger 15% rabatt fram till och med 30:e oktober. Köps online via Skistar.com. Sista dag för registrering via detta formulär är 10/10

Liftkorten beställs på www.skistar.com fram till och med 18 oktober 2023. Efter detta stängs kampanjen och kommer inte att öppnas igen.

Genom att du väljer ja i formuläret godkänner du att dina personuppgifter lämnas till Skistar. Efter att kampanjen är avslutad raderar Skistar uppgifterna.


Signera med BankID:
När du signerat med BankID skickas en faktura till din angivna e-postadress.

Vid frågor eller problem med registeringen kan du höra av dig till: kansli@sslk.y.se

Medlemskap
Träningsavgift
Rabattkod Skistar All

Betalning sker mot 14 dagars faktura (0% ränta under 14 dagar och 29 kr i aviavg.) som skickas till din e-postadress efter att du har bekräftat med BankID nedan. Fakturan kan även delbetalas i upp till 12 månader (17.9% ränta och 29 kr i aviavg., effektiv ränta 24.10% på 10 000 kr). Se villkor under www.turtle-pay.com/villkor och integritetspolicy www.turtle-pay.com/integritetspolicy. Du samtycker samtidigt att Turtle Pay behandlar dina personuppgifter åt Sundsvalls Slalomklubb, enligt deras integritetspolicy.

www.turtle-pay.com, tel. 08-806220